Bent u van plan om en nest pups te fokken ?

Bent u en beginnende Hobby-fokker en wilt/zoekt u provisionele hulp en ondersteuning bij dekking en geboorte van pups?

Hier bent u aan het juiste adres.!


Ik ben blij dat u de weg naar mijn website hebt gevonden en hoop ik kan u van dienst zijn.

Wil mij even voorstellen mijn naam is Britt ik ben mijn leven lang al gek met dieren en fok zins meer dan 20 jaar de Ned. Schapendoes. Ook heb ik mij bezig gehouden te helpen waar ik kon. Nu ik al vast 15 jaar alleen ben heb ik mij nog meer gefocust op mijn honden en heet gezond en eerlijk fokken. Help bij vrienden en anderen fokkers met bij hulp bij de geboorte.

Om en lang verhaal kort te maken ik help graag als u dat wilt bij dekking en geboorte.

Heb tot nu zo 200 pups ter wereld geholpen.

Voor meer info 06-272 50 272

met vriendelijke groeten en tot horens....

Britt en de dieren.